Vajna Tímea Facebook-oldalán akadt ki, amiért az általa álhíroldalként aposztrofált Blikkrúzs.me (ami nem azonos a blikkruzs.hu oldallal) hazugságokat állít róla, ráadásul elmondása szerint már nem is először. Vajna Tímea jogi lépéseket akar tenni az ügyben. 

Hihetetlen, hogy ez az álhír oldal nem áll le és hazugságokat állít és tesz közzé! Már nem ez az első eset. Meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket! Borzalmas ezeket még olvasni is

- írja Facebook-olalán. 

A cikk, melyet Vajna Tímea megosztott közösségi oldalán, és mely szerinte egy az egyben hazugság, azt állítja, hogy állítólag azt nyilatkozta Ambrus Zoltán haláláról, hogy 

nem tudja mi ez a nagy hacacáré körülötte. 

A Blikkrúzs.me cikkében Vajna Tímea Instagram-posztját idézik (amit mi nem találtunk meg): 

Sajnálattal hallottam, hogy eltávozott közölünk Zoli, ismertem Őt régről és halálhíre megrendített. Azt azonban már bocsássák meg, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi ez a nagy "hacacáré" körülötte, hisz sajnos ő maga választotta ezt az életmódot és azt, hogy inkább az alkoholhoz nyúl, mintsem megrázná magát és továbblépne. Sajnálom Zolit és hogy így alakult, nyugodjon Békében!"

Ahogy azt tegnap megírtuk, Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagja, 54 évesen, súlyos betegsége következtében halt meg. 

A honlap még ennél is tovább ment: a cikk írója szerint Vajna Tímea szavai felháborítóak, melyekkel meggyalázta a halottat:

Mi úgy gondoljuk, hogy semmilyen formában nem szép egy halottat ilyen módon meggyalázni

- írják a cikk végén.

Rájár a rúd mostanában Vajna Tímeára: nem elég, hogy szerinte hazugságokat írnak róla, egyik fánkozóját is bezáratta a NAV 12 napra.