10 részes minisorozatot készít a CBS Stephen King Végítélet című könyvéből, melynek egyik szereplője Marilyn Manson lesz, figyelt fel a Revolver magazin hírére a hvg

Stephen King 1978-ban írt regényéből 1994-ben már készítettek egy mozifilmet is, most pedig a CBS gondolta úgy, hogy megér még egy misét, vagyis feldolgozást a történet. 

A Végítéletben (eredeti címén The Stand) egy kaliforniai katonai laboratóriumban súlyos baleset történik, melynek következtében elszabadul egy gyilkos vírus, ami percek alatt megtizedeli a világ lakosságát. A túlélők 2 csoportra oszlanak. Vannak, akik Abagailt, egy 108 éves idős asszonyt tekintenek vezetőjüknek, míg a többiek Randall Flagget támogatják, akinek a fő célja az emberek felfegyverzése és a katonatoborzás. 

Mivel a könyv magyar kiadása több mint 1000 oldal, elég kicsi a valószínűsége, hogy keresgélni kell majd az akciót a 10 részesre tervezett sorozat epizódjaiban. Azt azonban sajnos még nem tudni, melyik karaktert alakítja majd a hétköznapjaiban is horrorisztikusan festő Marilyn Manson.