Három teljesen különböző nő, akik hasonlóan nehéz időszakot éltek meg addig, míg rájuk nem talált a szerelem. Hosszú, a média előtt zajlott válása után sokáig csak a sportra koncentrált, nemrég vállalta fel kapcsolatát Gelencsér Mátéval. Tóth Vera külsejével küzdött sokat, majd kemény munkával sikerült teljesen átalakulnia, most pedig boldogabb, mint valaha, Pauli Zoltán gasztroszakember mellett. Demcsák Zsuzsa pedig egy forgatáson ismerte meg indiai szerelmét. Rövidesen Krishann Magyarországra költözik, hogy újdonsült feleségével élhessen.

A Best magazin vázolta fel a három közismert hölgy életének elmúlt időszakát, bemutatva a nehezebb pillanatokat, de hangsúlyozva, hogy új párjaik mellett megtalálták a kiegyensúlyozottság mellett a boldogságot is.  

Hosszú Katinka

A lap sorra vette a válás legnehezebb pillanatait, például mikor Hosszú a 24.hu-nak arról nyilatkozott, mennyire megszenvedte Tusup viselkedését és, hogy komoly munka volt túlélni azt, hogy magánéletének részletei a nyilvánosság elé kerültek.  A szomorú múlt feldolgozása után Hosszú továbblépett és újra szerelmes lett. Gelencsérrel való viszonya  láthatóan jót tesz az Iron Ladynek, kivirult, kiegyensúlyozott lett, és szívesen posztol újdonsult kapcsolatáról rajongóinak.

Tóth Vera

Az énekesnő átalakulását mindenki figyelemmel kísérhette, aki követte őt közösségi oldalain. Nagyon büszke elért eredményeire, és jobban érzi magát, mint valaha.

Ha nem tartom magam jó nőnek, nem tartom magam elég értékesnek, akkor bizony nem olyan férfit választok magamnak, amilyet megérdemelnék. Évekkel ezelőtt, azt gondoltam, ne legyek válogatós, örüljek, ha van valakim. Azt éreztem, nekem csak ennyi jár…

-  nyilatkozta korábban a Bestnek az énekesnő, majd kifejtette, hogy mennyi munkába került, hogy rendbe tegye a lelkét is.

A cikkben később az is kiderül, egy korábbi Story interjúra utalva, hogy párjának, Pauli Zoltánnak köszönhetően találta meg magát Tóth. Mióta párkapcsolatban él, olyan egyensúlyba került az élete, ami a karrierjére is nagyon jó hatást gyakorol.

Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnő szerelmi történetét már sokan ismerik,  nehéz váláson esett át és az ügy lezárta után is sokáig várt egy komolyabb kapcsolatra. Tavaly a Sziget fesztiválon kiderült, hogy van valakije, de a dolog nem vett komoly fordulatot. 2019 elején pedig elutazott egy több hétig tartó forgatásra, ahol megismerkedett jelenlegi férjével. A boldogságuk határtalannak tűnik, Demcsák a szkeptikus hangok ellenére is állítja, megtalálta a boldogságot. Férje, Krishann hamarosan Magyarországra költözik, így belefoghat az új közös életbe.