Úgy tűnik, hogy nem anyagi gondjai miatt árulja Laborghinijét Andy Vajna özvegye, ugyanis a filmbiztos örököseként írt alá egy TV2 csoport eladásához köthető ügyletről szóló dokumentumot.

A G7.hu hozott nyilvánosságra egy még áprilisi keltezésű, de csak a napokban leadott dokumentumot, mely szerint Andy Vajna bizalmi vagyonkezelőjének, az Andrew G. Vajna Revocable Trustnak Vajna Tímea az örököse és a kedvezményezettje.

A G7 cikkében kifejti, hogy teljes mértékben nem tisztázódott a Vajna vagyon öröklése, azonban a megismert dokumentum alapján kijelenthető, hogy a részben az öröklést segítő vagyonkezelőben lévő befektetett eszközöknek a jövőben Vajna Tímea lesz a haszonélvezője. A vagyonkezelőt még egy ember képviseli a producer özvegyén kívül,  egykori üzlettársa, Samuel R. Falconello.

Mielőtt valaki azt hinné, hogy az 50 és 100 milliárd forint közöttire becsült vagyon egy az egyben az özvegyre szállhat, a tények másra utalnak.  A valóság ezzel szemben az, hogy  koránt sem lehet tudni, hogy a különböző cégeket ki vezeti és hasznuk kihez kerül.

Jelenleg annyi vált bizonyossá, hogy az elhunyt Andy Vajna több tízmilliárdos itthoni vagyonának egy része biztosan azé a vagyonkezelőjé, amelynek kedvezményezettje Vajna Tímea.