Tegnap mondott le Theresa May, és iktatták be utódját, Boris Johnsont. Az első gratulálók között volt Donald Trump, amerikai elnök, és lánya Ivanka Trump is. Utóbbi azonban egy hatalmasat bakizott, miközben támogatásáról tájékoztatta az új angol miniszterelnököt.

Ismét kínos perceket okozott magának Ivanka Trump, úgyhogy már várhatja is, hogy egy újabb mém-hullám induljon el, aminek ő van a célkeresztjében. 

Ivanka Trump  Boris Johnsonnak címzett gratuláló Twitter-posztjában hibásan írta le az Egyesült Királyság nevét, United Kingdom helyett United Kingstont írt. A bejegyzést azóta már persze javította, de azért egy szemfüles követője megmentette az utókornak az eredetit is.

Az amerikai elnök lányának bejegyzése alatt néhány perc alatt rengeteg beszólogatós, kötekedő komment érkezett, így valószínűleg Ivanka Trump hamar észrevette a kínos elírást, és kis idő múlva javította is. Pár órával később pedig már büszkén osztotta tovább Twitter-oldalán az MSN közösségi oldalának bejegyzését, mely szerint az elírása lett az egyik legfelkapottabb téma az oldalon.

Az autókorrekt veszélyei

- kommentálta a bejegyzését Ivanka Trump, és még egy mosolygós emojit is posztolt mellé.

A követői többsége ezt a bejegyzését sem fogadták kedvesen. Az egyikük például azt írta, hogy az igazi veszély az, hogy részt vesz az apja korrupt, rasszista politikájában.