A modell korábban sem vetette meg az Éva-kosztümöt, mostanában azonban nagyon bekattant nála valami. A múlt héten már írtunk arról, hogy Baldwin nagybácsija nem igazán örült unokahúga fedetlen fenekének látványának, nem sokkal később pedig az édesapja, Alec Baldwin is hozzászólt a képhez, ugyanis neki sem nagyon tetszik, hogy lánya mutogatja magát.

Az ügy azonban még mindig nem ért véget. A napokban ugyanis újabb meztelen fotó tűnt fel a modell Instagramján, viszont a kép nem őt ábrázolja. Baldwin egy puha ágyban fekvő, természetesen pucér hölgy fotóját töltötte fel a profiljára, mellé pedig annyit írt:

Jelenlegi kedv.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

mood

ireland (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

Nem tudjuk, hogy Baldwin éppen arra vágyott-e a kép posztolása közben, hogy ledobhassa a ruháit, vagy egyszerűen csak pihenni támadt kedve, de édesanyjának, Kim Basingernek elege lett, és ezúttal ő fűzött kommentet a meztelenséget glamurizáló képhez.

Mi? Hol? Ki? Az ANYÁD!

– méltatlankodott a színésznő, kommentje végére pedig egy morcos emojit is biggyesztett.

A hozzászólás elég népszerű lett,  több mint 1300 ember kedvelte azóta. A szóban forgó kép alatt egyébként többen is jelezték, nem értik, miért élvezi Baldwin ezt a fajta vulgárisságot.

Továbbra sem tisztázott, miért lett a fedetlen testek rabja a modell, ahogy az sem, hogy szándékosan hergeli-e a családtagjait. Kíváncsian várjuk, csatlakozik-e még valaki a csoporthoz, aki ruhát adna Baldwinra.