Két hete számoltunk be róla, milyen kellemetlen incidens érte a Schorbert családot ciprusi utazása végén, amikor annak ellenére sem akarták felengedni fiukat a repülőgépre, hogy megvették a jegyeket, és már be is csekkoltak. A történet végül happy enddel zárult, a légitársaság elnézést is kért

Liptai Claudia Facebook-oldalán számolt be az ő reptéri megpróbáltatásairól, amikor barátnőjével és lányaikkal Londonba akartak utazni. A színésznő megpróbált ugyan online becsekkolni a járatra, de a gyerekénél már nem sikerült a művelet. 

A színésznő naivan azt hitte, nem lesz ebből nagyobb probléma, majd a reptéren közölték vele, hogy mivel a légitársaság honlapján nem volt rendszerhiba, így nem az ő hibájuk okozta a mulasztást, ha fel akarnak szállni a repülőgépre, fizetniük kell, 60 ezer forintot. Így a hírességnek nem volt más választása, fizetnie kellett.

Szerencsére ahogy a Schobert családnál, itt is boldogan zárult a történet, mivel a színésznő a fizetés után felhívta a férjét, aki végére járt a dolognak, és elintézte, hogy a cég visszafizesse a 60 ezer forintot. Kiderült ugyanis, hogy a légitársaság nem egyeztetett a repjegy.hu oldallal, ahonnan a színésznő megrendelte a jegyeket, ahol viszont adminisztrációs hiba miatt nem sikerült az online becsekkolás. A pénzt még aznap délelőtt visszautalták. 

Kattintson ide, ha meg akarja nézni Liptai Claudia bejegyzését, aki egyébként az egyik indexes cikk miatt gondolta úgy, hogy megosztja történetét követőivel.