Vajna Tímea és a TV2 összehozták az elmúlt időszak legtökéletesebb „Végtelen történetét". Hosszú és kimódolt információ-csepegtetés előzte meg a régóta várt interjút, melyben a filmproducer Vajna özvegye részleteket árult el, ahogy a riporter fogalmazott, „különleges és titokzatos életéről", illetve arról, hogy miként telnek gyászban túlcsordult hétköznapjai.

Bár a riportban elhangzott információkat gyakorlatilag már a kisiskolások is kívülről fújják, vegyük sorra, hogy az özvegy milyen elképesztő történetekkel kápráztatta el a riporterek Paganinijét, Gönczi Gábort.

- Vajna Tímea mesélt kapcsolatuk kezdetéről, arról, hogy a férj szerepkörön túl Andy Vajna egyfajta apaszerepet is betöltött.

- Az egykori modell arra is kitért, komoly anyagi gondokkal küzd, ezért el kellett adnia egy roppant értékes pianinót, amin többek között közös képeik pihentek addig.


- Kiderült (amit azért eddig is sejteni lehetett), hogy macskái tartják Vajnában a lelket.

- Gönczi ízléses kérdésére az özvegy azt is elárulta, hogy rendszeres volt  a szexuális érintkezés  volt férje és közötte, és februárban szerettek volna belevágni a lombikprogramba. Tímea bevallotta, hogy ő tolta a dolgot, mivel a gyereknevelés egy egész embert kívánó feladat, azonban ő még élvezni akarta az életet. 

A történet a hétfői riporttal nem ér véget! Jön még egy rész, szóval aki szereti a cliffhangeres befejezéseket és a folytatásos teleregényeket, az holnap is nézze a műsort. 

A Velvet ezzel a mini összefoglalóval lezárja a Vajna-akták ezen fejezetének taglalását.