Nagy a szomorúság Sophie Turnerék háza táján. Néhány napja még a Maldív-szigeteken süttették magukat, ez idő alatt azonban baleset történt az egyik közös kiskutyájukkal, Waldóval.

A párnak saját kutyaszittere van, így ő foglalkozott a két alaszkai klee kai-al, amíg Sophiék pihentek. Egy sétáltatás alkalmával azonban egy szembejövő gyalogos megijesztette Waldót, aki kiszabadította magát a pórázból és az úttestre szaladt, ahol elveszett a forgalom sűrűjében és egy autó alá került.

Waldo egyébként Jonasék második kutyája. Első kedvencük, Porky Joe Jonas ajándéka volt feleségének, akivel annyira megszerették a kutyatartást, hogy hamarosan úgy döntöttek, szeretnének Porky-nak egy kistestvért, akit hamarosan meg is találtak Waldo személyében, de sajnos nem maradhatott velük sokáig a történtek miatt.

A kiskutya halála nagyon mélyen érintette a párt, hazatérésükkel egy időben még terápiára is bejelentkeztek, tegnap pedig úgy döntöttek, tetoválással is megemlékeznek kedvencükről. Mindketten az alkarjukra varratták Waldo portréját.

Hiányzol, Waldo. Nyugodj békében kis babám

– írja Sophie Turner, és Joe Jonas is hozzá hasonló sorokkal búcsúzott a kiskutyától.

Bár a tetoválás nagyon jól sikerült, valószínűleg nem ilyen keserű alkalmat képzeltek el második közös varratuk születéséhez.