tk3s mega230498 002

Mikro, cikk-cakk és kincsesláda-bikini - nézze meg, hogy milyen különleges fürdőruhák hódítanak 2019-ben

2019.08.01. 12:36 Módosítva: 2019.08.01. 15:59

Sajnos lassan, de biztosan lépünk ki a nyárból, igaz az utóbbi időben bőven kicsúszik szeptember közepéig a strandszezon. Sorra vettünk már számos trendet, bikini-fazont, amit a celebek és modellek percek alatt népszerűvé tettek a közösségi hálókon keresztül. Mi azonban az utolsó nagy hajrában még összeszedtünk 4, elsőre talán szokatlan fürdőruha típust, amik furcsaságaik ellenére nagy sikerrel szerepelnek az idei strandszezonban, különböző okokból. 

Mikrobikini

Nem újdonság a piacon, de még mindig roppant népszerű. A mikro-fürdőruha esetében a mottó lehetne a " jelzésértékkel" kifejezés, ugyanis épp, hogy eltakarják az intim tájakat a funkcionális textilrészek. Férfi részről nincs is kérdés a népszerűséget illetően, a női oldal már sokkal érdekesebb. A visszafogott anyaghasználatú szettek egyik pozitívumaként a szélesebb spektrumú barnulást szokták felhozni a delikvensek. Mondjuk ez tagadhatatlan tény. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Would u take me home for MOTHER'S DAY? @ignite #sponsored #ad

Iryna (@playmateiryna) által megosztott bejegyzés,

cikk-cakk 

A két- és egyrészes fürdőruháknál is hódít a cikk-cakkos vonalvezetés. Az ilyen ruhák esetében feltételezhető egy komolyabb naptej kollaboráció, ellenkező esetben elkerülhetetlen a mintásra barnulás. De, ha ettől az apróságtól eltekintünk, egy egészen korrekt, a megszokott, unalmas vonalaktól kreatívan eltérő kompozícióra találhatunk ennél a típusnál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#hotgirlsummer provided by @drinkbabe x @inamoratawoman

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Treasure chest belted bikini (kincsesláda szíjas bikini)

Nehéz erről bármit is mondani. Valószínűleg a Jabba palotájában Leia hercegnő által viselt szett ihlette meg a tervezőket. Egy biztos, ilyen markáns metálos színnel minden szem rátapad egy ilyen strandruhára. 

Mélyen dekoltált egyrészes- csípőig felvágott alsórésszel

Ebben az esetben sem beszélhetünk újdonságról, de tény, hogy roppant népszerű viselet ma is. A magas combkivágású, brazil fazonú fürdőruha a divatszakértők szerint roppant előnyös viselet, ugyanis kiemeli a csípő kerek ívét, és meghosszabbítja a lábakat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Photo @aldorphotography 🌸

AK (@anastasiya_kvitko) által megosztott bejegyzés,