tk3s 44396684

Lena Dunham megpróbálta megcsókolni Brad Pittet, elég bénán sikerült

2019.08.01. 15:19 Módosítva: 2019.08.05. 15:56

A Once Upon a Time in Hollywood premierjén annyi híresség fordult meg a vörös szőnyegen, hogy meg is írtuk, a rendező, Quentin Tarantino bizonyosan örülne, ha ennyi Oscart kaphatna a filmje.

A film bemutatóját Londonban is megejtették, ahol éppen egy közös képre álltak össze a szereplők, amikor Lena Dunham hirtelen előlépett a láncból, és tett egy próbát arra, hogy megcsókolja Brad Pittet.

Névtelen terv (5)
Fotó: Northfoto

A színész láthatóan meglepődött Dunham hirtelen akcióján, de még sikerült időben oldalra fordítania a fejét, és egy nagyon kínos arcra puszival lerendeznie kolleginája próbálkozását.

Mellesleg a jelenetet a többi színész is hüledezve fogadta. Damian Lewis például elröhögte magát, Leonardo DiCaprio pedig Dunham helyett is szégyenkezve bámulta a földet. Ami pedig Daniella Picket illeti, nos, ő meg sem próbálta leplezni, mennyire különösnek tartotta az esetet.

Arról egyelőre nincs infó, mi késztette Lena Dunham-et erre a lépésre, ezután azonban sanszos, hogy kétszer is meggondolja, rárepül-e valakire úgy, hogy közben kamerák veszik körbe.