Az internet zsenialitása többek között abban rejlik, hogy olyan dolgok jöhetnek létre, amik enélkül a közeg nélkül sohasem látnának napvilágot. Az Instagramon létezik egy oldal, ahol vizuális remixek készülnek olyan sztárokról, akik a valóságban talán még nem is tudtak egymásról.

A VEMIX a popkultúra ikonikus alakjait helyezi egy fotó keretei közé, természetesen a Photoshop hathatós alkalmazásával. Így pedig  tulajdonképpen megalkotnak egy utópiát, pontosabban egy olyan alternatív univerzumot, ahol Elvis pajtizhat George Cloonyval, vagy  Kendrick Lamar egy buliban lazulhat  2Pac-kel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#2pac #kendricklamar #vemix

VEMIX (@_vemix_) által megosztott bejegyzés,

A vizuális átverések olyan jól sikerültek, hogy legutóbb Snoop Dog is bedőlt, ugyanis egy pillanatig elhitte, hogy anno együtt szmokizott Kurt Cobainnel. 

Az oldalon elképesztő kollaborációk vannak, szemezgettünk a legviccesebbek közül. Például az egyik montázsban Ice Cube igazi hollywoodi sikerfilmekben tűnik fel (és itt nem az Anacondára gondolunk), vagy Michael Jackson, 2Pac és a 2001-ben elhunyt énekesnő, Aaliyah együtt pózolnak, ráadásul egyiptomi hacukábaban

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Speakers up, Windows down Happy Pac Day 💙 #2pac #michaeljackson #aaliyah #vemix

VEMIX (@_vemix_) által megosztott bejegyzés,