Kylie Jennernek nem biztos, hogy autótulajdonosnak kellene lennie, legalábbis azután, hogy 142 milliós követőtábora előtt posztolt olyan képet, ahol egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt. A fotó egyébként valószínűleg nagyon tetszik neki, mert azóta sem törölte, vagy magyarázta meg.

A celebritásnak egyébként jókora gyűjteménye van, ami a luxuskocsikat illeti. A birtokában van már egy Rolls-Royce Wraith Black Badge, egy Ferrari LaFerrari, egy Lamborghini Aventador, valamint egy Mercedes G-osztály, és még sok más is színesíti a garázsát.

Legújabb szerzeménye egy 1950-es Rolls-Royce, melynek érdekessége, hogy szinte lehetetlen eredeti állapotában hozzájutni. Jenner gyermekének apjának, Travis Scottnak azonban sikerült. Ez pedig nem semmi, tekintettel arra, hogy jelenleg nincs semmilyen ünnepi alkalom, amely indokolná ezt a nagyszabású ajándékot. Bár Jenner születésnapja közel van, azért addig még hátravan egy hét. Meglehet, hogy Scott rossz fát tett a tűzre, és ezzel szeretné kibékíteni szerelmét?