GettyImages-669565474

Vajna Tímeának most már biztosan nem lesz gyermeke Andy Vajnától

2019.08.02. 10:19

Andy Vajna özvegye a héten végre megtörte a csendet, és a Tényekben mesélt arról, hogyan éli jelenleg az életét. Azt is elárulta, hogy férjével volt nemi életük, és idén februárban kezdték volna a lombikprogramot.

Házasságkötésük után bár mindketten azt nyilatkozták, hogy szeretnének gyermeket, Vajna Tímea még nem érezte késznek magát az anyaságra. Időt szeretett volna hagyni magának, hogy élvezhesse a házas életet, és építhesse üzletasszonyi karrierjét.

2018 nyarán azonban úgy tűnt, megérett a feladatra, ezért hormonkezeléseknek vetette alá magát egy erre specializálódott amerikai intézetben, meglépve ezzel a lombikprogram első lépcsőfokát. Ettől tovább azonban nem jutottak, hiszen a producer épp azelőtt hunyt el, hogy megkezdhették volna a valódi beavatkozásokat.

Az özvegy férje tegnap lett volna 75 éves, ennek apropójából pedig most a Ripostnak adott interjút, ahol elmondta, milyen nehéz döntést kellett meghoznia.

Már nem lesz gyermekem tőle! Nem lehet, mert megsemmisítettem Andy mintáját. Nem tudtam tovább fizetni a tárolást az amerikai spermabankban! Egyébként is, úgy tudom, hogy rengeteg engedély kell ahhoz, ha egy elhunyt ember örökítő anyagát be akarja valaki ültettetni... De ha őszinte vagyok, legbelül úgy érzem, hogy Andy halálával egy új életet kell kezdenem...

– mondta Vajna Tímea, eloszlatva ezzel a pletykákat, hogy valaha is gyermeke születhet a producertől.