Czutor Zoltán, az egykori Belmondo zenekar frontembere úgy tartja, hogy sokkal több a szexista nő, mint férfi. Pontosabban ő maga sokkal több olyan nőismerőssel rendelkezik, aki beszól vezetés közben például egy szőke nőnek.

A zenész a Nőcomment! vendégeként kifejtette, hogy tapasztalatai alapján a nők sokszor kritikusabbak és nyitottabbak a sovinizmusra, mint a férfiak.

A beszélgetés egy glamour-modellről folyt a műsorban. Hadas Krisztina, a show egyik állandó szereplője felidézte, hogy az alapvetően a szörfözésnek élő hölgy egyszer úgy nyilatkozott: a nők nem kerülhetnek vezető pozícióba, mivel a "nehéz napokon" nem tudnak komoly döntéseket hozni. Természetesen a műsor összes női vendége kiakadt a gondolaton, Czutor pedig azzal reflektált a felvetésre, hogy az általa ismert nők körében általános ez a fajta hozzáállás.

Én sokkal több szexista nőt ismerek, mint férfit. Sokkal durvábbakat mond szinte minden nő ismerősöm a másik nőkre.  De például ilyeneket, mint amit a glamour modell mondott, ilyeneket nőktől rendszeresen hallok, férfiaktól sokkal kevesebbszer

- mesélte, majd az egy gyermekes anyukákkal kapcsolatos tapasztalatait is megosztotta. A műsort vasárnap este a Spektrum Home-on tudják teljes terjedelmében megtekinteni. Jó szórakozást hozzá!