A ma reggel szerényen telt, már ami a bulvár-históriákat illeti. De azért összeszedtünk pár érdekességet: például megtudhatják, hogy Vastag Csaba miért ölelgette George Clooneyt, vagy, hogy miképpen függ össze a klímaváltozással szembeni harc Bódi Sylvi alsóneműivel. Sőt, még arra is fény derül, hogy az egykori Való Világ játékosai közül éppen kik szakítottak. 

Vastag Csaba az elmúlt időszakban sokat járt Hollywoodban, ugyanis Návai Anikó mellé társult és a nagyobb vörös szőnyeges eseményeken rendre feltűnik. Így volt ez most is Tarantino legújabb művének bemutatóján. Az énekes pedig kihasználta az alkalmat, hogy összeálljon Clooneyval egy fotó erejéig, amit Vastag az Instagram oldalán meg is osztott ( Clooney feltehetőleg a bemutatóra, mint vendég érkezett). A posztból kiderül, hogy a világsztár kedves, és Vastagnak volt alkalma gratulálni legújabb munkájához, a 22-es csapdájához, amiben nemrég szerepelt és rendezett is a színész több epizódot.

Bódi Sylvi régóta értékesíti ruháit virtuális gardróbvásárokon, azonban eddig nem kapcsolta össze az ügyet a föld megmentésével. 

Van olyan melltartóm, amit húsz éve vásároltam Debrecenben egy turkálóban, és a mai napig jó. Nem szégyen használt ruhát venni, viccesen azt szoktam mondani, hogy „használt” pasiba sem szégyen beleszeretni. Szeretném ezzel felhívni a figyelmet a környezetérzékenységre, mert a ruhagyártás is sok műanyagot használ fel, viszont ha a jó minőségű ruhákat továbbadjuk vagy cserélgetjük, akkor ezzel a földet is óvjuk

- mondta el a Borsnak. 

Végül újabb szomorú szakítással ért véget a kilencedik Való Világ egykori szereplőjének, VV Viviennek a kapcsolata. Júniusban még együtt nyaraltak Tenerifén az ugyancsak VV játékos Csokival, azt állították, mindketten megtalálták az igazit. A románc mégis véget ért, amit maga Vivien erősítette meg közösségi oldalán.

Nem vagyunk már együtt. Hogy miért nem, arra a kérdésre nem szeretnék válaszolni, hiszen ez csak rám és Csokira tartozik

 – írta Vivien, aki kisebbfajta rekordot állított fel, ugyanis egy szérián belül ő jött össze a legtöbb pasival.