Újra itt a kánikula, így szaporodnak a tengerpartos, fürdőruhás posztok a közösségi oldalakon is. Vasvári Vivien is megosztott egy sorozatot legújabb együtteséről. A csinos üzletasszony nem szerénykedik, ha a beach bodyról, vagy  bikinikről van szó, - de hát miért is tenné - mióta elindult a nyári szezon menetrendszerűen kápráztatja el követőit a legújabb úszódresszekkel.

Vivien korábban elárulta Velvetnek, hogy idén nyáron náluk minden a Balaton körül forog, imádja a környéket és a vitorlásokat.

Ennek hangot is ad majd minden bejegyzésében. Az elmúlt hetekben különböző stílusú bikiniben is süttette magát, Instagram bejegyzései alapján a kényelmes, színes darabokat kedveli a leginkább.

 Végül pedig egy korai fotó, bizonyítva, hogy Vasvári már télen is gondolt az eljövendő szezon bikini trendjeire és már februárban posztolt egy szép fekete együttest, méghozzá Baliról. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tegnap előtt még nagyban a 35 fokban napoztunk a parton aztán útnak indultunk haza és azon gondolkodtam milyen jó lenne kiköltözni egy olyan helyre ahol mindig meleg van. 🤣 Dohában voltunk egy napot olyan szél fújt és hideg volt, hogy rendesen elment a kedvem mindentől! 🙈 Csakis azt vártam hogy végre a gyerekeimmel legyek és együtt legyen a család! 👨‍👩‍👧‍👦❤️ Amúgy Doháról az a véleményem, hogy egy semmilyen város...számunkra nem volt érdekes és nincs ott semmi, többet nem alszunk ott meg az tuti, csak átszállunk. 🤭 Fürdőruha: @bernicefashion 🤗#vasvarivivien #bali #holiday #love #travel #swimwear #bernicefashion #happy #mom #life #love 👙

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,