GettyImages-1096886174

Kylie Jenner szülinapi banzájánál nem lesz drágább buli ezen a nyáron

2019.08.06. 15:26

Közeledik a Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagjának születésnapja. Bár csak most szombaton lesz 22 éves, már múlt héten írtunk arról, hogy Travis Scott egy olyan luxusautóval lepte meg, amilyenre szinte lehetetlen szert tenni. Scott azonban nem áll le gyermeke anyjának kényeztetésével.

Jenner legújabb posztja szerint ugyanis a pasija az egész házát rózsaszirmokkal boríttatta be, illetve egy kis üzenetet is mellékelt szerelmének:

Boldog szülinapot! Még csak most kezdjük. Szeretlek!

Egyébként a Scott-Jenner páros előszeretettel ajándékoz egymásnak feltűnő dolgokat. Travis Scottot 28. születésnapján például egy plakáttal lepte meg barátnője, amin együtt pózolt közös kislányukkal, alattuk pedig hatalmas betűkkel az állt:

Boldog születésnapot apu! Szeretünk, anyu és Stromi.

Ezzel pedig nincs vége a nagy szülinapi előkészületeknek, a TMZ információ szerint ugyanis a híresség születésnapi ünnepségét egy 250 millió dollárt érő yachton fogják megtartani. A fedélzeten 10 kabin van, és többek között olyan unalmas dolgokat lehet rajta csinálni, mint a szaunázás, gőzkabinban párolódás, jakuzziban ücsörgés, vagy kivilágított medencében úszkálás, emellett pedig természetesen moziba és szépségszalonba is elmehet nagy duzzogva az, aki nem tud magával mit kezdeni. Ja, és a yacht egyébként akkora, mint egy futballpálya.

Jenner 22 vendéget vár a rendezvényre, ahol 29 fős személyzet lesi majd minden kívánságukat. A bulinak otthont adó vízi jármű bérlése egyébként csak egy hétre 1.2 millió dollár, de nem valószínű, hogy ez visszatartja a Kardashian-Jenner klán tagjait attól, hogy addig maradjanak, ameddig csak kedvük tartja.