A 46 éves, jelenleg szingli Molnár Anikó már régen lemondott arról, hogy gyereke legyen, de arról nem, hogy rátaláljon a szerelem. A Borsnak azt is elárulta, hogy milyen férfire vágyik. 

Bár sokat cikkeztek az újságok legutóbbi, másfél hónapos kapcsolatáról, Molnár Anikó állítja, az csak egy röpke románc volt, hamar kiderült, hogy nem illenek egymáshoz. Bochkor Gáboron kívül egyetlen férfi sem érintette meg igazán. 

Molnár Anikó szerint neki csak románcai voltak, melyekről hamar kiderült, hogy nem többek illúziónál. Szerencséjére azonban most már sokkal jobban tudja, milyen férfire vágyik. A luxusautó nem szükséges, de az intelligencia igen. 

Egyáltalán nincsenek nagy igényeim. Nem vágyom gazdag fickóra, aki luxusautóval furikáz engem, és az isten pénzét is rám költi. Én csupán egy rendes, intelligens társat szeretnék, aki életem végéig boldoggá tesz, és én viszont boldoggá tehetem. Habár a gyerekről már rég lemondtam, és igazából soha nem is vágytam rá, ettől függetlenül feleség azért még szeretnék lenni egyszer, és hiszem, hogy leszek is

- nyilatkozta a Borsnak. 

Hozzátette, szerinte az idő ugyan ellene dolgozik, 46 évesen minden nap egy évnek számít, de nem fog lejjebb adni az igényeiből, még akkor sem, ha ez okozza majd a vesztét.