Újraindult a hét, és ezt feltehetően a celebek is érzik, ugyanis bőven szolgáltattak olvasnivalót hétfőre. Vajna Tímea hétköznapjait lassan több kötetes krónikába foglalhatja a Velvet, tegnap este például egy futball-legendával bulizott együtt. Majka eközben levédetné a nevét, míg Berki Krisztián és exe, Hódi Pamela perre mennek, hogy közös gyermekük szerepelhessen édesapja új showjában, az Überkirályban. Addig fogyasszák a híreket, míg friss és ropogós:

A  likviditási gondokkal is küzdő Vajna Tímea jelenleg Ibizán nyaral. Ahogy azt a múlt héten kifejtette (vagy mégsem), nem szeretne anyagi nehézségekkel küzdő férfiakat maga körül. Ebből fakadóan, vagy ettől függetlenül vasárnap megosztotta Instagramján, hogy éppen a brazil futballsztár, Ronaldo társaságában pihen/bulizik/nyaral. Az esetről Insta-sztorijában emlékezett meg, ami mindössze csak 24 órán át elérhető, így aki késztetést érez a megtekintésére, siessen!  A brazil focilegenda mellett ott van egyébként kedvese, Celina Locks is.

A 24.hu írta meg, hogy Majoros Péter azaz, Majka szeretné a nevét hivataloson is levédetni, amihez már be is nyújtotta kérvényét a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalhoz. 

Az oldal szerint  a rapper-műsorvezetőt 10 évig jogosítja majd fel a Majka név kizárólagos használatára, többek között, saját brandet, márkát vagy a megjelölésbe beleillő vállalkozást is indíthat a nevével. Az Indexnek a rapper elmondta, hogy ajándékba kapta a névbejegyzést. 

Nemrég a Velvet is megírta, hogy Berki Krisztián új showjában feltehetően nem szerepelhet kislánya, Natika, ugyanis édesanyja, Hódi Pamela jogi lépéseket tett az ügy érdekében. Berki most reagált az ex-neje közösségi oldalán közzétett figyelmeztetésére. Szerinte minden rendben, ügyvédeik elintézik, amit el kell.

Ez egy színtiszta jogi kérdés, innentől kezdve csak négy emberre tartozik: Pamelára, rám és az ügyvédeinkre

– nyilatkozta a Borsnak a főpolgármester-jelölt.

Az olaszországi Toszkánában nyaraló filmcsillag, Richard Gere, miután megtudta, hogy a partok közelében egy menekültekkel teli hajó várakozik, odament, hogy segítsen - írta meg a Blikk.