A JOE magazin interjújából kiderül, hogy milyen a viszony Margot Robbie és Brad Pitt között. A rajongók, mint anno Lady Gaga és Bradley Cooper esetében, elkezdtek arról fantáziálni, hogy alakul valami a két színész között. Pitték a beszélgetés elején azzal viccelődtek, hogy gyakorlatilag nem töltöttek egy percet sem együtt a képernyőn, így nem alakult ki közöttük különösebb kapcsolat. 

A riporter felvetette, hogy Pitt és Robbie karakterei soha sem találkoznak a filmvásznon, most és korábban se, például az a Nagy dobás című filmben mindketten szerepeltek, de ott sem szembesültek egymással a karaktereik. 

Robbie kifejti, hogy nincs harag köztük, csak nem szeretné a vásznon eltöltött idejét megosztani Pittel. Kizárólag csak a sajtóban - persze mindezt nevetve. Erre Pitt vette a lapot és kontrázott, kijelentette, hogy ez az első interjújuk, így azért még ez a közös szereplés is csak tesztüzem.

Persze ebből valójában nem derül ki, hogy milyen viszonyban állnak pontosan egymással. De az tény, hogy mindkettőjüknek nagyon jó humora van.