A rappernő sosem volt túl szemérmes. A múltkor például egy ruhamárka arca lett, és idézőjelben „magára is kapott” egy rózsaszín szettet, de úgy gondolta, minek venne fel hozzá melltartót. Így bár a Fendi címlével ellátott ruhaegyüttes valóban ott van a fotón, valószínűleg senki nem azt veszi észre először.

Nicki Minaj most úgy döntött, szokásához hűen beszól azoknak, akiknek nem tetszik a munkássága, ehhez pedig beleült a pasija, Kenneth Petty ölébe. A pucsítós fotó mellé pedig a következő sorokat írta:

Éljen a #blackgirltragic, már úgy értem, black girl magic (azaz a fekete nők varázsa). Sose feledd, hogy 7 billió ember él a földön, te mégis úgy döntesz, hogy megzavarod a fontos életedet azzal, hogy egy másik fekete lány oldalán éled ki a bizonytalanságaidat. #csókoldmegas*ggemésaz*nuszom

– írja posztjában a rappernő, majd a végén még odabiggyeszti azt is, hogy amúgy már meg lehet hallgatni legújabb számát is.

A Black Girl Tragic nevű internetes oldal 2017-ben indult. Eltűnt és elhunyt fekete nők történeteit gyűjti csokorba azóta is, a következő szlogennel: Megvilágítjuk a nemzet tragédiáját olyan történetekkel, amelyeket hallani kell.

Nicki Minajnak egyébként többen is felhívták a figyelmét arra, hogy az általa megírt poszt közönséges és felettébb etikátlan, ahogyan a #blackgirltragic hashteget használja, a rappernő azonban nem izgatja magát különösebben emiatt.

Bár a kommenteket letiltotta a szóban forgó fotó alatt, többen is lementették, milyen választ kaptak a rappernőtől egy-egy hozzászólásukra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nickiminaj #azeliabanks #clapback #blackgirlmagic #blackgirltragic

Lily rose (@gossipgalx0) által megosztott bejegyzés,

Csúnya anyaként kommentelgetsz egy sikeres nő oldalára, mert szánalmas és féltékeny vagy. Menj és etesd meg a kölykeidet

– hangzott a magasröptű válasz, amelyhez hasonlóakat többen is megosztottak az Instagramon a #blackgirltragic hashtag alatt.