Az amerikai énekesnőnek (akit már korábban is kritizáltak testalkata miatt) a minap beszólt egy férfi zenei producer, hogy már túl öreg ahhoz, hogy szexi képeket posztoljon magáról a közösségi oldalára, és amúgy is, eléggé zavarosan viselkedik saját brandje építése szempontjából. A férfi szerint nem illene így viselkednie egy 29 éves dalszerző/énekesnőnek. 

Bebe Rexha Insta-oldalán számolt be a férfi véleményéről, ami teljesen felháborította, és amivel cseppet sem ért egyet. Utóbbit alátámasztva fehérneműben posztolt magáról egy képet a szöveg mellé. 

Nem fogok hazudni a koromról és nem fogok olyan dalokat énekelni, amikről azt gondolom, jobban eladhatóak, csak mert fiatalosabban szólnak

- írta az énekesnő. 

Bebe Rexha augusztus végén ünnepli 30. születésnapját, méghozzá boldogan, hiszen mint írja, bölcsebb, erősebb és kétségtelenül jobb szerető lett, mint 10 évvel ezelőtt volt

Az énekesnő két barátnője, Taylor Swift és Rita Ora is kiállt Bebe Rexha mellett. A szintén 29 éves Taylor Swift a 29 évesek összetartásáról biztosította az énekesnőt, Rita Ora pedig azt üzente Bebe Rexhának, hogy a korral csak szexibb lesz, és a tehetsége önmagáért beszél.