Bár jövőhéten esedékes szülinapját már asszonyként szerette volna ünnepelni Demcsák Zsuzsa, a Blikk szerint egyelőre nem tudni, mikor kel egybe a műsorvezető indiai szerelmével, még a meghívókat sem küldték el senkinek. 

Demcsák Zsuzsa korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nagy esküvőt szeretne, amire nemcsak a családtagjait, barátait, de az Ázsia Expressz 2. évadának versenyzőit is meghívná. Az újság körbekérdezett a műsor szereplőinél, de a mai napig senki nem kapott még esküvői meghívót a szerelmespártól. 

Egyelőre semmilyen meghívót nem kaptunk, pedig szívesen látnánk Zsuzsi boldogságát

- nyilatkozták a Blikknek Demcsák Zsuzsa ismerősei és barátai. 

A műsorvezetőnő egyik közeli ismerőse szerint Demcsák Zsuzsa lelkesen szervezi az esküvőjét (jogosítvány nélkül), de arról még semmi konkrét hír sincs, hogy mikor is lesz a nagy nap. A Blikk által megkérdezett anyakönyvvezető szerint még akkor is legalább egy hónapot kell várni az esküvőre, ha mindkét fél magyar állampolgár, de mivel Demcsák Zsuzsa választottja indiai, még hosszadalmasabb lehet az eljárás. 

Esküvője szervezése mellett Demcsák Zsuzsának arra is jut ideje, hogy Instagram-oldalára posztoljon, legfrissebb bejegyzése szerint ma ő már bele is nézhet az Ázsia expressz 2. évadába, amire a nézőknek még őszig várniuk kell.