Köllő Babett már korábban is mesélt arról, hogy 2014-ben ikrekkel volt várandós, de sajnos a magzatok elmentek. A Borsnak most azt is elárulta, hogy lányának, Millának is lett volna egy ikertestvére, de a magzat felszívódott. 

Köllő Babett 2014-es terhességének 12. hetében derült ki, hogy a hasában növekvő ikreknek nem megfelelő a vérellátása, ami nemcsak a magzatokra, de az édesanyára nézve is veszélyes volt. Az orvos, aki szerint 15%-a lett volna az ikreknek és Köllő Babettnek a túlélésre, a terhesség megszakítását javasolta, de mielőtt erre sor kerülhetett volna, a magzatok elmentek.

A híresség most arról beszélt a Borsnak, hogy Milla lányának is lett volna egy ikertestvére. Ennél a terhességénél a másik magzat nem elment, hanem felszívódott. 

Milla lányom is ikerterhességnek indult, neki is lett volna egy testvére. Nálunk ez nem ritka, nekem is egy iker­fiútestvérem van. A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt

- mondta Köllő Babett, akinek sok idő kellett ahhoz, hogy beszélni tudjon erről a tragédiáról. 

A színésznő a múltbéli szomorú események ellenére is szeretne még egy gyereket, lánya is örülne egy kistestvérnek, és a férje is nyitott a családbővítésre. Ám jelenleg teljesen lefoglalják színházi munkái, mint mondta, még van rá 1-2 éve, hogy eldöntse, tényleg szülni szeretne-e. 

Addig is minden szabad percét leköti a munka:

Három hét alatt 60 oldalnyi szöveget kell megtanulnom, ami embertelen kihívás, de egy ilyen pörgős francia vígjátékért ezt is vállalom

- nyilatkozta aktuális színházi szerepéről Köllő Babett.