Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata csaknem kibogozhatatlan lett 2008 óta. A pár az Utolsó dal című film forgatásán ismerkedett meg, és hamar egymásra találtak a kamerák világán kívül is.

Éveken át se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Két alkalommal is eljegyezték egymást, míg végül a sok szakítás majd egymás nyakába borulás után végül tavaly decemberben összeházasodtak.

A frigy azonban nem tartott sokáig, és kicsivel több, mint fél után újra elváltak útjaik. Ezúttal pedig úgy tűnik, örökre.

Liam Hemsworth Instagram profiljára posztolt fotót egy naplementéről, mellette pedig leírta, hogyan érez a szakítással kapcsolatban.

Sziasztok. Csak egy rövid üzenet arról, hogy Miley és én szakítottunk. Nem kívánok neki mást a továbbiakban, csak egészséget és boldogságot. Ez egy magánügy, eddig sem nyilatkoztam, és nem is fogok ezzel kapcsolatban egyetlen újságnak sem. Minden olyan idézet, amelyet hozzám kötnek, hamis. Béke és szeretet.

– írja diszkréten a színész, akit valószínűleg jobban megviselt a szakítás, mint Miley-t, aki nemrég az egyik barátnőjével smacizott.