Várkonyi Andrea és Hevesi Kriszta a Hot! Magazinnak mesélt mély barátságukról. Az interjúból kiderült, hogy tökéletesen kiegészítik egymást, olvasnak egymás gondolataiban, féltékenység pedig egy kicsi sincs bennük. 

A két szőke pszichológusnő Hevesi Kriszta férjén, Hevesi Tamáson keresztül ismerték meg egymást, majd Várkonyi Andrea Micsoda Nők! című műsorában jöttek rá, mennyi a közös bennük.  Amikor csak tehetik, időt szakítanak egymásra, amikor nemcsak  szakmáznak, mindenféléről fecsegnek, sőt, Pirner Almához is együtt járnak.

Pirner Almához is együtt járunk rúdfitneszre. Irigylem is Andit, mert míg nekem rendszeresen kell edzőterembe járnom ahhoz, hogy formába tartsam magam, neki olyan csodálatos alkata van, hogy alig kell tenni valamit azért, hogy így nézzen ki.

- mondta Hevesi Kriszta a Hotnak.

A két nő kölcsönösen tiszteli egymást, Hevesi Kriszta azt szereti leginkább barátnőjében, hogy megosztásmentes, kedves és pozitív személyiség. Várkonyi Andrea szerint sok a közös vonás az életükben, például:

Mind a ketten tudjuk, milyen érzés feltűnő, szőke nőként eredményeket elérni, elismerést kivívni. Ez tagadhatatlanul plusz küzdelmekkel járt, jár

- nyilatkozta Várkonyi Andrea, majd hozzátette, imádja Hevesi Kriszta extravagáns stílusát, és azt, hogy nem sorolta be magát egyetlen sztereotip mintába sem. 

Az egykori tévés azt is hozzátette, hogy  egy cseppnyi rivalizálás vagy féltékenység sincs köztük, Hevesi Kriszta nem félti megszerzett tudását, sőt, szívesen megosztja másokkal is.