Váratlanul távozott az RTL klub műsorából Wossala Rozina, közölte a változást elsőként a Femina. A hírt a műsor végén Papp Gergő jelentette be. Wossala Rozina tavaly áprilisban csatlakozott a Reggeli csapatához. 

Meg kell tudniuk, hogy Wossala Rozina, imádott partnernőm ma utoljára volt itt a Reggeliben, mert egészen más utakra evez. Vagy újakra. Egyéb elfoglaltságai miatt nem fog tudni itt lenni velünk reggelente

- közölte a hírt Papp Gergő, a mai adás másik műsorvezetője. 

Wossala Rozina azzal magyarázta távozását, hogy éttermében, a Bestiában a szeptember mindig a megújulás időszaka, ezért most bátorkodott nemet mondani arra, hogy tovább folytassa a műsorvezetést a Reggeliben. 

Azt gondolom, hogy egy tisztességes kocsmáros 3:30-kor fekszik, nem ekkor kel. A Bestia étteremben, amit üzemeltetek, a szeptember mindig a megújulás időszaka, úgyhogy vettem a bátorságot, és nemet mondtam a továbbiakban a Reggelire

- mondta a műsorban a szakácsnő, majd megköszönte az RTL Klubnak a lehetőséget, hogy velük lehetett, búcsúajándékként pedig egy csokitortával lepte meg őket.