Nagy hirtelenséggel érkezett a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házassága zátonyra futott. Bár a múltban többször is szakítottak, sokan hitték, hogy az esküvő után már együtt marad a pár. Ez azonban nem így történt, ugyanis kicsivel több, mint fél után elváltak útjaik, a jelek szerint véglegesen.

A színész rövid posztban zárta le a kapcsolatot, amelyben megírta, hogy nem kíván többet mondani a szakításról. A pár szóvivője azt nyilatkozta, hogy mindkét fél megváltozott, és már nem látták maguk előtt a közös jövőt. Viszont egy névtelen ismerős erre csak legyint, szerinte ugyanis az vezetett a szakításhoz, hogy Hemsworth hálószobai teljesítménye kevés volt a nyíltan is pajzán énekesnőnek – írja a Femcafe.hu.

A TMZ információ szerint nem hálószobai kudarc volt az ok, az viszont biztos, hogy javarészt a színész hozzáállása vezetett ahhoz, hogy végül elváltak útjaik. Bár sokan Miley Cyrust gondolják a problémásabb félnek, a pár barátai szerint nem ő esett túlzásokba. Hemsworth ugyanis állítólag folyamatosan bulizni járt, sokat ivott és a drogokra sem mondott nemet. Ez az együttes pedig végül túl sok volt az énekesnőnek, így kimenekült a kapcsolatból. Ezen okokat erősíti meg Cyrus tegnap debütáló dala is. A szám címe nyers fordításban annyit jelent, hogy elcsúszik.

A sorok között pedig egy olyan is elhangzik, hogy:

A házamat akarom a hegy tetején, nem whiskey-t és tablettákat.

Eddig úgy tűnt, az énekesnő jól viseli a szakítást, hiszen nemrégiben még a The Hillsből ismert barátnőjével, Kaitlynn Carterrel smacizott nyaralásuk alkalmával. Új dalát végighallgatva azonban úgy fest, őt is komolyan megviseli, hogy Hemswroth-el elváltak útjaik.