Egy Donald Trumppal szimpatizáló művész, Jon McNaughton festőként ábrázolta az amerikai elnököt legújabb festményén, aminek a Masterpiece, vagyis Mestermű címet adta. A festményen Donald Trump egy festővászon előtt ül, egyik kezében palettát tart, másikkal pedig a vásznat takaró leplet húzza éppen le, hogy megmutassa, mit alkotott. 

A művész Twitter-oldalán is megosztotta festményét. Jon McNaughton reméli, hogy Donald Trump elnökségére mint mesterműre fognak emlékezni az emberek, ezt szerette volna a munkájával is kifejezni. 

A twitterezők egy jelentős része már most másképp értelmezi Donald Trump politikáját, ezért vicces mémekké alakították át Jon McNaughton festményét, ezek közül mutatunk meg néhányat. 

Valaki Donald Trump palettába akasztott ujjáról azt hitte, hogy valójában az nem is az elnök ujja, hanem egy egészen másik testrésze.

 Egy másik twitterező szerint Trump festménye az orosz elnököt ábrázolja:

 ...vagy inkább Barack Obamát?

 De Hillary Clintonos megfejtés is született:

Sőt, még McDonald's-os is:

A többi mém inkább Donald Trump társadalompolitikáját kritizálta:

Valaki még élesebben fogalmazta meg véleményét:

Nemcsak az amerikai elnökön, hanem a lányán is szeretik köszörülni a nyelvüket az amerikaikat, Ivanka Trumpból is többször készült már mém. Ide kattintva meg is nézheti.