002

Rohammentővel szállították kórházba Delhusa Gjont

2019.08.21. 08:10

Fájdalmas véget ért az este Delhusa Gjon számára. Az énekes Balatonfüreden töltötte a hosszú hétvégét, a Gemini együttes jubileumi fellépésre volt hivatalos. A bulin még énekelt is, majd egy barátja felajánlotta neki, hogy éjszakázzon a jachtján. El is fogadta a meghívást, azonban amikor az éjszaka sötétjében megpróbált fellépni a fedélzetre, megcsúszott és a betonra zuhant.

Az énekes azonnal elájult az esés következtében, néhány barátja sietett a segítségére. Bár felajánlották neki, hogy elviszik egy kényelmes hotelbe, végül mégis a fedélzeten töltötte az éjszakát, elmondása szerint ugyanis olyan fájdalmai voltak, hogy képtelen lett volna egy kisebb táv megtételére is – írja a Ripost.

Reggel sem érezte jobban magát, és aggódott, hogy megsérülhetett a veséje vagy a gerince. Végül rohammentő vitte kórházba. A baleset híréről Delhusa Gjon egyik barátja értesítette a lapot, amelyet megkeresésükre az énekes is megerősített.

Felébredtem, minden porcikám fájt és nem kaptam levegőt. Felhívtam egy barátomat, aki azonnal orvost hívott hozzám. A doktor belső vérzésre gyanakodott, ezért rohammentőt hívott és bevittek a Veszprémi kórház sürgősségi osztályára. Rettenetesen éreztem magam, de legalább azt tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Megröntgeneztek, megvizsgáltak és kiderült, hogy elrepedt egy bordám. Rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam, most aránylag jól érzem magam. Persze tudom, ha elmúlik a gyógyszerek hatása még sokáig fájdalmaim lesznek, de annak örülök, hogy ennyivel megúsztam

– mondta a lapnak Delhusa Gjon, aki valószínűleg hosszú és fájdalmas lábadozás elé néz.