15 éve, egy foghúzás miatt alakult ki ciszta Pirner Alma foggyökere mellett, ami nemrég derült ki, egy panorámaröntgen és CT-vizsgálat miatt. Hiába volt tünetmentes a rúdtáncosnő, a műtét elkerülhetetlen volt, írja a Hot! Magazin.

Pirner Almát nagyon megviselte a hír, hogy meg kell műteni, nemcsak a beavatkozástól félt, hanem attól is, hogy addig még egyéb szövődmények is kialakulhatnak, mivel a fogat érintő gyulladások kihatással lehetnek más szervek működésére is. Sőt, az a tudat sem nyugtatta meg, hogy a műtét egy állami kórházban történt. 

Féltem az operációtól, az altatástól, a lehetséges következményektől, és attól, nehogy a beavatkozásig bármi történjen. (...) És bevallom, féltem attól is, milyen lesz egy állami kórházban átélni az egészet

- mondta az üzletasszony a Hot!-nak. 

Mint kiderült, kellemesen csalódott a szegedi kórházban, ahol megműtötték: az orvosok és a nővérek is nagyon kedvesek és profik voltak. 

Szerencsére az orvosom amellett, hogy a szakmája kiválósága, emberileg is nagyon sokat segített, hogy leküzdjem a félelmeimet

- nyilatkozta a magazinnak.