Múlt héten számoltunk be róla, hogy véget ér Radics Gigi párkapcsolata Amerikában élő szerelmével, mivel a nagy távolság és egyéb elfoglaltságaik miatt nem jutott elég idejük egymásra. Az énekesnő azonban nem búslakodik, a Blikknek mesélt róla, mennyire boldog, szakítás ide vagy oda. 

Radics Gigi szerint exére és rá is jó hatással van, hogy belátták, külön utakon boldogabbak lesznek, kapcsolatuk barátsággá alakult. 

Nagyon jót tett mindkettőnk lelkének, hogy ezt beláttuk, én emiatt különösen boldog vagyok. Fontos, hogy felnőttként tudjuk kezelni a dolgot. Azóta is mindig beszélünk, elmeséljük a másiknak, ha éppen történik valami fontos, és örülünk egymás sikerének

- nyilatkozta a Blikknek. 

Bár csak néhány napja derült ki, hogy az énekesnő újfent egyedülálló, azonnal rengeteg hódoló környékezte meg, de szerinte ez kvázi természetes, sok kolléganője tapasztalhatta már meg, hogy a rajongók érzései átalakulnak plátói szerelemmé. 

Radics Gigi az évek alatt megtanulta ezt a szituációt kezelni, kedvesen megköszöni a rajongók közeledését, de köszöni szépen, jelenleg nagyon jól elvan szingli státuszában. Ha pedig párt keresne, biztosan nem online tenné, ő a személyes találkozók híve. 

Számomra fontos volt mindig is, hogy azért szeressen valaki, amilyen vagyok és ne azért, amilyennek elképzelnek képernyőn keresztül. Most köszönöm szépen nagyon jól vagyok egyedül, nem keresem a szerelmet, persze ha jönne nem állnék ellen, de most jólesik egyedül lenni és magammal, a karrieremmel, a családommal, a rajongóimmal foglalkozni

- mondta a Blikknek. 

Most végre elég időt tud magára, családtagjaira és barátaira szánni az énekesnő, sőt, rendszeresen jár edzeni, hetente hét alkalommal is. Zeneszerzés- és hallgatás mellett még bulizásra is jut ideje, úgyhogy nyugodt szívvel jelentette ki, hogy életének ez az egyik legboldogabb időszaka.