A rádiós-műsorvezető interjúadós kedvében lehet, ugyanis hosszú idő után több lapnak is nyilatkozott. A HOT! magazinnak például elmondta, hogy feleségével, Vikivel gyermekeik érkezésekor komoly krízisidőszakot éltek meg. A Borsnak pedig kifejtette, hogy a hiedelemmel szemben Vadont és Rákóczit sem tekinti a barátjának.

Beni úgy döntött, hogy leszületik hozzánk, megérkezik. Pont egy nagyon nehéz időszakban volt a kapcsolatunk. Egyszer csak Viki mondta, hogy terhes, én pedig mondtam, hogy akkor vágjunk bele, csináljuk. (…) Mikor Benett megszületett, akkor az a 2-3 év masszív krízis volt. Megjártuk a kórházat, majd vissza, majd megint a kórházba és megint haza. Volt olyan pont az életemben, amikor álltam az ablakban Benivel a nagymamám házában, és teljesem kilátástalannak éreztem a helyzetemet

– mesélte gyermekeik születéséről Sebestyén. 

A Borsnak pedig hosszabban beszélt arról, hogy ha kilépnek műsorvezető társaival a stúdióból, megszakad közöttük a kapcsolat. 

Szoktam mondani, hogy Jánosnak csak akkor veszem fel a telefont, ha kétszer hív, mert akkor tudom, hogy komoly. Ennyire nem vagyunk jóban. Nem vagyunk barátok, nem járunk össze. De egyébként borzasztó is lenne, ha hétvégén is összejárnánk, ha barátok lennénk.