Hétfőn tette közzé MC Hawer mulatós rapper, hogy szakítottak barátnőjével, Fannival. A szakítás okaként a híresség a következőket jelölte meg a Facebookra kitett posztjában:

Szeretném leszögezni, hogy NEM harmadik fél miatt lett vége, hanem pusztán generációs meg nem értés miatt. Túl sok valóban a 33 év.

Hozzátette ezen kívül a következőket is:

A sajtót is kérem, legyen kíméletes. Az ügyben nem kívánok nyilatkozni.

A Blikknél tegnap este megjelent egy interjú MC Hawerrel a szakítás témájában, szóval úgy látszik, a híresség öt nap elteltével mégiscsak kívánt nyilatkozni arról, hogy hogyan-miért lett vége a kapcsolatnak. Többek között ezt mondta:

Fanni agyonnyomott a ragaszkodásával, és ezt idővel ő is belátta. Fél évvel az összeköltözésünk után már csak a mosdóban lehettem egyedül. Mindenhová követett és mindenbe belekötött.

Az interjúban az 55 éves híresség részletezi azt is, milyen feszültséget okozott munkájában ez a párkapcsolat, illetve a következő szavakkal búcsúzik egykori menyasszonyától:

Minden ajándékomat megtarthatja, a jegygyűrűt se kérem vissza, de ezt én így nem bírom tovább. Azóta több üzenetben is könyörgött, fogadjam vissza, de nekem most levegő kell.

További rövidhírek, mind az Instagramról:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
MC Hawer mégiscsak nyilatkozott, miért szakítottak 33 évvel fiatalabb barátnőjével

Az 55 éves mulatóssztár hétfőn még nem kívánt nyilatkozni, de most elmondta, barátnője agyonnyomta, és most könyörög, hogy fogadja vissza. Hírösszefoglaló.

49 · Aug 24, 2019 10:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments