Ryan Reynolds és Blake Lively többek között arról is híresek, hogy imádják nyilvánosan megviccelni egymást. Persze a színész néha még saját magát is megprankeli, de legtöbbször a feleségét használja céltáblának, aki néha el is fogadja a kihívást, és visszavág pajkos kedvű urának.

Reynolds ismét megragadta a lehetőséget, hogy megviccelje gyermekeinek anyját. Születésnapja alkalmából egy csokor előnytelen fotót posztolt feleségéről, amelyeken néhol ő is feltűnik, róla pedig nyilván előnyösek a felvételek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday, @blakelively.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Maga az összeállítás valóban mókásra sikerült, a kommentelők között azonban többen is jelezték, hogy márpedig Blake Lively és a rossz fotó fogalma nem fér össze, és nem fogadják bizonyítéknak a szóban forgó képeket sem.

Reynolds egyébként korábban is művelt már hasonlót felesége születésnapján. Akkor egy közös fotójukat posztolta az Instagramra, amin  a szőkeségből alig pár centi látszódott , míg a színész arca betöltötte az egész fotót. Lively persze vette a lapot, és mikor elérkezett férje születésnapja, igencsak övön aluli módját választotta a bosszúnak. A születésnapi köszöntés mellé ugyanis Ryan Reynolds és Ryan Gosling közös fotóját posztolta, amin bizony szinte csak Gosling látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday, baby.

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,