Nemrég foglaltuk össze, hány híresség mondta ki idén nyáron a boldogító igent. Bár nem kizárt, hogy egyesek még titkolják a frigyet, mint közel fél éven át Heidi Klum és Tom Kaulitz, összesen 5 olyan párról tudunk biztosan, akik örök hűséget esküdtek. Az érem másik oldalán azonban sajnos sokkal szélesebb a paletta, 2019 nyarán ugyanis 10 sztárpár is ráébredt arra, hogy nem illenek össze kedvesükkel.

Irna Shayk és Bradley Cooper

A modell és a színész hosszú időn át próbálta visszahozni a tüzet házasságába, de egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nincs esélyük az együtt maradásra, ha valódi boldogságra vágynak. Irina Shayk végül június elején költözött el férjétől, abban azonban megegyeztek, hogy mindketten New Yorkban maradnak, és bár felváltva, de közös erővel nevelik közös gyermeküket.

Alföldy Anna és Hajdú Péter

A szempillastylist modell és a műsorvezető az Instagramon ismerkedtek meg egymással. Fél évig voltak boldogok egymás mellett, nyár elején azonban ők is úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Anna a Velvetnek nyilatkozott először a szakítást illetően, és szűkszavúan elmondta, hogy végeztek egymással, szeretné lezárni a dolgot.

Dakota Johnson és Chris Martin

A Szürke ötven árnyalatának sztárja és a Coldplay énekese 2017 decemberében jött össze, és egészen idén júniusig jól meg is voltak, bár ezt nem sok közös fotó bizonyította. A pár Rihannáékhoz hasonlóan igyekezett titkolni a kapcsolatot, de egyfajta nyílt titok volt, hogy együtt vannak. A szakításhoz végül az vezetett, hogy Martin vágyott már babára, Johnson azonban még nem szeretett volna anyaszerepbe bújni.

Pamela Anderson és Adil Rami

A modell, és nála jócskán fiatalabb pasijának kapcsolata nem a legszebb módon ért véget. Anderson hosszasan taglalta az Instagramján, illetve saját weboldalán is, hogy a sztárfocista megcsalta és átverte őt, később pedig azzal is előrukkolt, hogy Rami bántalmazta is őt, amelyről egy videofelvételt is megosztott bizonyításképp. A focista tagadta, hogy valaha is bántotta volna a modellt, ebben pedig Rami exe is nagyban egyetértett.

Bella Hadid és The Weeknd

Úgy fest, náluk beigazolódott, hogy csak a töltött káposzta jó újramelegítve. A pár augusztus elején szakított, de korábban is együtt voltak már. Bár hosszú hónapokon át boldogok voltak azután, hogy útjaik ismét összeértek, végül ismételten úgy döntöttek, hogy jobb nekik külön. A szakítás oka állítólag az volt, hogy a munkájuk miatt túl kevés időt tudtak együtt tölteni, és az is általában veszekedéssel telt. Hadidék remélik, hogy egyszer talán újra egybeforr a sorsuk, de jelenleg mindketten a karrierjükre koncentrálnak.

Máté Dominika Réka és VV Aurelio

A 6. Való világ-széria győztesének kapcsolata sem a legbékésebb úton ért véget. Bár sok hullámvölgy jellemezte együttlétüket, három éven át kitartottak egymás mellett, míg végül augusztus elején ők is úgy döntöttek, hogy vége. Dominika Instagram oldaláról lekerültek a közös képek, majd megosztott a követőivel egy üzenetet, amelyből kiderült, hogy nem békében és egyetértésben váltak külön útjaik. Erről árulkodik az is, hogy a lány minden platformján letiltotta Aureliót.

R. Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel

Az influencer-színésznőt tavaly nyáron jegyezte el párja, akkor még teljes volt a boldogság. Egyszer ugyan szakítottak egy rövid időre, de aztán újra visszataláltak egymáshoz. Idén nyáron azonban úgy fest, végleg elbúcsúztak. Rebeka bár elismerte a szakítás tényét, Alföldy Annához hasonlóan ő sem akarta firtatni az okokat.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Nincs olyan lap, amely ne lenne tele hetek óta a sztárpár válásának részleteivel. Mi is többször cikkeztünk már a helyzetről, amely azzal vette kezdetét, hogy az énekesnő egy barátnőjével smárolva vigasztalódott a szakítás után, majd dalt írt volt férjéhez, aki állítólag állandóan ivott és drogozott, azóta pedig már a válókeresetet is benyújtotta a színész, miután kiderült, hogy Miley és Kaitlynn Carter kvázi szexeltek egymással egy szórakozóhelyen. Az énekesnő egyébként tagadja, hogy megcsalta volna férjét.

Radics Gigi és Amerikában élő szerelme

Az énekesnő kapcsolatát megölte a nagy távolság, elmondása szerint azonban barátokként váltak el egymástól volt párjával. Bár egyedül van, élete legjobb időszakát éli, és végre van ideje arra, hogy saját magát építse.

Wolf Kati és Erdősi Ákos Csaba

Az énekesnő kapcsolata 20 év után ért véget, és már el is költözött a családi fészekből. Azonban nem messzire, csupán 5 percre laknak egymástól férjével, akitől hivatalos úton még nem vált el, és sok közös programot szerveznek gyerekeikkel