Úgy tűnik, Taylor Swift vonzza a kínos jeleneteket a VMA színpadán. 10 évvel ezelőtt Kanye West okozott neki szörnyű perceket, amikor kikapta az akkor elnyert díját a kezéből, és azt mondta, inkább Beyoncénak kellett volna adniuk. Most ugyan Taylor Swift csak közvetve volt érintve az idei díjátadó legcikibb pillanatának, de azért most sem maradt ki belőle.

Idén az év videójának járó díjat Queen Latifah és John Travolta adta át, amit idén Taylor Swift érdemelt ki. Az énekesnő rajongóival együtt lépett a színpadra. A fanjai, akik között egy drag queen is volt, még korábban értek a díjat felkonferálókhoz, mint maga a sztár. 

Ez zavarhatta össze John Travoltát, aki a díjat kapásból nem Taylor Swiftnek, hanem az énekesnőnek kimaszkírozott drag queennek adta volna át. Szerencsére még időben észrevette, hogy nem a jó felé nyújtotta a szobrocskát, és gyorsan visszahúzta a kezét, vagyis még időben kapcsolt, mielőtt egy óriásit bakizott volna. 

A jelenetet természetesen  megörökítették a kamerák, ami, bárhonnan is nézzük, így is eléggé kínos John Travolta számára, de a színész legalább már hozzáedződhetett az ilyen cikis helyzetekhez: néhány évvel ezelőtt a Jégvarázs betétdalát éneklő énekesnő nevét nem tudta helyesen kimondani.