PB01CoverBeaPicture

Hargitai Bea megmutatta, hogy néz ki előnytelen pózban, filterek nélkül

2019.08.29. 08:31 Módosítva: 2019.08.29. 08:35

Őszinte, saját magát leleplező képet posztolt hurkás hasáról Hargitai Bea, a hozzá posztolt szövegben pedig azt is elárulta, mit és hogyan eszik, valamint melyik a kedvenc filtere. 

A modell/playmate rengeteg üzenetet kapott követőitől, hogy mi a bombaformája titka, amire őszintén válaszolt. Mint leírta, 80%-ban odafigyel arra, hogy mit eszik, néha azonban ő is elgyengül: például megeszik egy egész üveg Nutellát.

Különleges étrendje van, ez az úgynevezett Intermittent Fasting, aminek lényege, hogy 16 órán át nem eszik, nem reggelizik, délben ebédel és hatkor vacsorázik, a két étkezés közben viszont nassol, ha éhes.

Ha közben megéhezem, eszem valamit. Próbálok nem enni szénhidrátot. Viszont például a férjem szülinapján 2 tortát vettem, csak azért, hogy az egyiket én ehessem meg!

- írta Instagram-oldalán.

Ami pedig a szelfiket illeti: 50-et is készít, ha kell, amiből csak egyet tesz ki, és a testtartására is nagyon ügyel, megvannak a trükkjei, hogy vékonyabbnak tűnjön. Ráadásul mivel 16 éves kora óta fotózzák, nagyon is jól tudja, egy jól megválasztott pózzal és világítással mennyit lehet csalni. 

Csinálok magamról 50 selfie-t amiből 1-et posztolok amin jól nézek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illúziók is lányok.. mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni és legtöbbször EL NE HIGGYETEK!! A fényekkel, szögekkel hatalmasakat lehet csalni!!

- írta őszintén Hargitai Bea.

Ja, és a kedvenc filtere a Clarendon.