A '90-es évek egyik legismertebb magyar énekeséről ma már csak igen keveset hallani, pedig korántsem vonult vissza: mostanság is adott ki új dalokat. A 37 éves Krisz Rudolf nemrég a Petőfi Rádió Minek nevezzelek? című műsorának vendége volt, ahol kifejtette, hogy az év végén születő gyermekébe szerinte meghalt édesanyja fog költözni, írta meg a Bors

A rádióműsorban azt is elárulta az énekes, hogy szerelmének, dr. Dankó Szilvia jogi diplomája van, de úgy érezte, váltania kell, ezért reinkarnációs utazásokat tart, sőt dalszövegeket is ír, természetesen élete párjának, Krisz Rudolfnak. 

Az énekes továbbá elmondta az is, hogy decemberre várják első gyereküket, akibe szerinte jó eséllyel elhunyt édesanyja lelke költözik majd. 

Nagyon nagy dolog történt az életemben, decemberben jön a baba. Édesapa leszek. Valamiért úgy érzem, hogy a gyermekemben az édesanyám fog újraszületni. Az első pillanatban meglátom majd a kicsi szemében, hogy ez így van-e. Hiszek a lélekvándorlásban, ebben a szellemben élem az életemet, de nekem még nem sikerült elérnem ezt az állapotot

nyilatkozta Krisz Rudolf a rádióműsorban, akit ezt követően a Bors is megkeresett, de nem szeretett volna ennél hosszasabban beszélni a témáról.