Victoria Beckham  elkezdte a 2019-2020-as őszi/téli kollekciója reklámozását Instagamon, amivel aligha azt a hatást érte el a követőitől, amire számított.  Az egyik képen egy csontsovány modellel látható, aki egy fehér ruhát és tűzpiros, magas szárú csizmát visel. De sajnos nem a ruha a legfeltűnőbb a képen, hanem a modell, aki ijesztően vékony. Be is szóltak miatta a divattervező követői. 

Ha még egy étkezést kihagy, meg fog halni. Rossz látni, hogy egy olyan ikon, mint te, ilyen beteges kinézetű modellekkel reklámozza a kollekcióját

- olvasható az egyik komment a kép alatt. 

 Ijesztő ránézni. És még ijesztőbb belegondolni, mennyire beteg lehet

- írja egy másikuk a modellről. 

A harmadik kommentelő azon akadt ki, hogy bár Victoria Beckhamnek van egy lánya, mégis ilyen csontsoványra éheztetett modellel reklámozza a ruháit. 

Bár a képet több mint 70 ezren like-olták, a kommentek között nem igazán lehet olvasni pozitív hozzászólást. Vicotria Beckham egyik követője például egy Big Macet ajánlana fel a túlságosan is vékony modellnek. 

Victoria Beckham ráadásul nemcsak ezzel a fotójával vonta magára rajongói haragját. Több képet is megosztott ugyanis az őszi-téli kollekciójáról, melyek alatt szintén inkább negatív megnyilvánulások olvashatók. 

Ennél a képnél például azon bosszankodnak a focistafeleség követői, hogy a csizma idétlenül néz ki, és kicsit sem passzol a ruhához.