Tegnap este új évaddal jelentkezett Bochkor Gábor ATV-n futó műsora, a #Bochkor. A rádiós tévés szerepéről és exeiről mesélt a Borsnak.

A rádiós/tévés elmondta, hogy rádiófronton még tárgyal, és egyelőre még semmi biztosat nem tud mondani. Ami azért is szomorú hír, mert mint elmondta, számára a rádiózás az igazi szerelem, bár az új műsorát is nagyon élvezi, aminek első részében Ábel Anita és Lakatos Márk is feltűnt többek között. 

A Bors interjújában arra is kitért, hogy milyen a viszonya Várkonyi Andreával. Erről így nyilatkozott: 

Se nem jó, se nem vészesen rossz. Ha egy szóval kéne leírnom, úgy jellemezném: korrekt. De azt gondolom, a gyerek érdekében ez jó is így. Rengeteg dolgot beszélünk meg Nóri kapcsán, és ilyenkor abszolút közös platformra helyezkedünk, de ennél nem több a viszony.

Ami viszont felháborítja, az azok az exei, aki az ő nevével akarnak a címlapra kerülni:

Az exekről pedig annyit, hogy totálisan felháborít, és visszatetsző számomra, amikor valaki sok év távlatából is ezzel haknizik a sajtóban, és a nevemmel szeretne címlapra kerülni. Zavar, mert én sosem tennék ilyet, és a legtöbb volt párom sem, akikkel baráti viszonyt ápolok, egyesek azonban még mindig itt tartanak.

Bochkor Gábor azt is elárulta, hogy jelenleg nincs szerelme, de nyitott az új párkapcsolatra.