Megrázó interjút adott L. L. Junior a Tények Plusznak. Az énekes mellett nagyobbik fia is megszólalt a felvételeken, Lacika pedig azt mondta, öccse lelke odafent van a mennyországban.

Az képanyagban megjelenik egy három évvel ezelőtti videó is, amelyen a fiúk első találkozása látható. Junior keserűen mesélte, hogy a felvételt azért készítette, hogyha gyermekei felnőtt fejjel összevesznek, megmutathassa nekik, hogy ők nem idegenek egymásnak, hanem testvérek.

Az énekes éppen egy fesztiválon készült fellépni, amikor értesítették Dávidka balesetéről. Azonnal kocsiba ült, és visszaindult Budapestre.

Könyörögtem, zokogva imádkoztam az autóban miközben jöttünk föl, hogy ugye nem? Ugye nem megy el a Dávid? Könyörögtem a Jóistennek, ne vegye el. Hibáztattam mindenkit. Feldúlt voltam. El is ájultam, fellocsoltak vízzel, csak az autópályán voltunk három órán keresztül. Okoltam magamat is, hogy nem vagyok ott. Okoltam mindenkit

– vallotta megtörten az énekes, aki szerint az volt a legnehezebb, hogy Lacikával is meg kellett értetniük, az öccse nincs többé.

Junior azt is bevallotta, hogy már megbánta azt, ahogyan volt párjával, Csillával hadakoztak a tragédia után. Többek között a már törölt élő bejelentkezéséért is bocsánatot kért.

Mondtam abban a felzaklatott állapotban, amiket nem kellett volna. Természetesen utána le is szedtem ezeket, és nagyon megbántam. Nem gondoltam végig ezeket. Nagyon, nagyon sajnálom, de nagyon rosszkor jöttek. Ki kellett választanom a koporsót, le kellett mérjem, hogy 104 centi, 110 centi. Megzuhantam, nem bírtam, és erre kaptam egy ilyen vádat, és úr Isten! Mondom, ezt nem hiszem el, hogy mi történik itt. Aki hitben jár, az tudja, hogy ezek provokációk, vagy az ördög támad, ez nem a Jóistentől van. Ez az ördög támadása és gyenge voltam, hogy ellenálljak

A család barátja, Berényi András jogi kérdésekben is segít ebben a nehéz időben. Szerinte egy szülő számára nem létezik nagyobb büntetés, mint hogy eltemesse a gyerekét. Éppen ezért azt tanácsolta L. L. Junioréknak, hogy össze kell fogniuk, és át kell élniük, fel kell dolgozniuk ezt a tragédiát, és a hitük szerint kell cselekedniük, hiszen egyiküknek sem az a feladata, hogy jogi ítéletet hozzon.

Az énekes és volt párja között egyébként rendeződni látszik a viszony a temetés óta. Ekkor már kézen fogva búcsúztatták fiukat, és úgy döntöttek, nem háborúznak tovább Lacikáért. Inkább arra koncentrálnak, hogy segítsenek neki átvészeli öccse elvesztését. Junior pedig biztos abban, hogy Dávidka a mennyországba került, hiszen a neve jelentése is Isten kegyeltje.