Tovább gyűrűzik a fallikus fenyegetések sora a két főpolgármester-jelölt között. Ahogy arról a Velvet is beszámolt, Puzsér Róbert keményen nekiment Berki kampányának, amit az üzletember sem hagyott szó nélkül. A közösségi oldalas rugdosódás közepette Puzsér bedobta, hogy 3 millió forintért cserébe hajlandó a tévében (is) vitázni a főpolgármester-választásbeli ellenfelével. Berki most ezt a kijelentést használta fel következő szervájához.

Puzsér Róbert, a leendő udvari bolondom, a dühöngő troll 3 millió forintot akar tőlem, hogy leüljön velem vitatkozni! Akkora lúzer, ingyenélő, férfiatlan szerencsétlenség, hogy az én pénzemből akar adakozni.... Róbert, a következő a javaslatom: Leteszek Neked 3 millió forintot, de tegyél le te is 3 millió forintot! Így 6 millió Ft-ot tudsz átadni az arra Rászorulóknak. Annak adod, akinek csak akarod, de nyilván ne legyen hozzád köthető. Tehát még egyszer: leteszek 3 millió forintot, ha te is leteszel 3 millió forintot, vitatkozunk, Te meg jótékonykodhatsz. Ennyi

- írta Instagramján Berki.

A kérdés csupán annyi, hogy a két jelölt vajon kampányfogásként harcol egymással, vagy ennyire nem tudnak mit kezdeni az idejükkel.