Havas Henrik hosszú éveken át volt a magyar sajtó kiemelkedő alakja. 2017-ben azonban szexuális zaklatással vádolta meg a Való világ egykori szereplője, Baukó Éva. Az incidenst követően nem hosszabbították meg a műsorvezető szerződéseit a televíziónál.

Szeptemberben lesz az első tárgyalás 2017 után. Aki nem tudná, 2017 decemberében, egy szerdai napon bemutatták a Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt könyvemet, majd hétfőn reggel kiderítették, hogy Baukó Éva keresztény neveltetésű hölgy annak idején rosszul viselte az én verbális közeledésemet. Ennyi!

– meséli Havas Henrik a Spektrum Home-on futó NőComment! című talkshow következő, vasárnapi adásában, majd a következővel folytatja:

Persze, hogy nem vagyok képernyőn, mert kirúgtak. Pontosabban nem kirúgtak, nem hosszabbítottak szerződést. De ha belemennék abba, hogy engem honnan nem rúgtak ki. Engem mindenhonnan kirúgtak már

A műsorvezető továbbá azokról is beszél a műsorban, akiket megbántott pályafutása során, mint például az éhségsztrájkoló tanárnőt vagy Csisztu Zsuzsát, illetve az is kiderül, hogy Hadas Krisztát karrierje kezdetén hosszú időn át Alízkának szólította.