Alighogy beköszöntött a hétfő, az internet máris rogyadozik a legérdekesebb sztár és celeb-sztoriktól. Így hét indítóként azt javasoljuk, olvasson utána, hogy Pintér Tibor miért lett féltékeny, illetve, hogy Mihalik Enikőt hol csípheti el a fővárosban. Sőt, arról is kaphatnak információt, hogy Caramel és felesége miként élik meg kislányuk gyógyulását.

Szóval...

Caramel kislánya jól van. A zenész tavaly közösségi oldalán írta meg, hogy gyermeke leukémiás. A kezeléseket azonnal megkapta és úgy tűnik, már sokkal jobban van, hisz nemrég óvodába is elengedték, mivel az orvosok tünetmentesnek nyilvánították a gyermeket.

Nyaralásukról és a gyermek állapotáról a zenész felesége, Szilvia nyilatkozott a Blikknek.

(...) Most minden olyan jól sikerül körülöttünk. Hatalmas harmónia és boldogság van az életünkben. Most az lett a mottónk, hogy minden úgy jó, ahogy van. Ez járja át minden napunkat. Hálásak vagyunk mindenért, boldogok vagyunk!

- mondta el a Blikknek az énekes felesége. 

A lap felidézte Caramel egy korábbi Borsnak adott nyilatkozatát is, melyben az énekes-dalszerző azt mondta, boldogabb, mint valaha, mivel kislány is az.

A Sztárban Sztár leszek című műsor vasárnapi adásában lépett fel Ilyés Jenifer is. Aki figyelemmel kíséri Pintér Tibor életművét, tudhatja, hogy a Lovas színház igazgatójának legújabb barátnőjéről van szó. A dolog annyiban érdekes, - azon túl, hogy a hölgy továbbjutott - hogy a zsűri férfitagjai igen komoly rajongással fordultak a fiatal énekesnőhöz.  Tenya, azaz Pintér mindezt a színfalak mögött szenvedte végig és láthatóan nem élvezte, hogy tehetséges barátnőjével flörtöl valaki rajta kívül. 

Végül, de nem utolsó sorban Mihalik Enikő ismét otthagyta egy kicsit New York-i otthonát, hogy megmártózzon Budapest fényében. Ha valaki szeretne összefutni a magyar szupermodellel, a belvárosban próbálkozhat, legutóbb ugyanis a Lánchídról posztolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A tourist at home

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,