A Feleségek luxuskivitelben szereplője pár hete jelentette be, hogy lezárja a házasságát, amivel nem várt láncreakciót indított el. Azóta tömegével próbálkoznak nála a férfiak, van aki személyesen, az utcán támadta le, de legtöbben a közösségi oldalakon ostromolják.

Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami – nem tagadom, jólesik. A múlt hét végén elmentünk bulizni a barátnőimmel, és egyszer csak odalépett hozzám egy férfi. Hatalmas rózsacsokor volt a kezében, azt mondta, én vagyok itt a legszebb, megérdemlem a bókot és a virágot is. Nem is tudom elmondani, mennyire jólestek a szavai. (...) Ha valaki bókol, azt nem utasítom el, de nem keresek most pasit. A gyermekeim, Ariana és Edward a legfontosabbak

- fejtette ki a Blikknek Vasvári.

A közkedvelt üzletasszony a lapnak azt is elárulta, roppant kiegyensúlyozottnak érzi magát, és ahogy azt korábban is mondta, valóban elgondolkodott azon, hogy örökbe fogad egy harmadik gyereket.