Demcsák Zsuzsa körül állandóan zajlik az élet, ez pedig az Ázsia Expressz forgatásán sincs másként. Legutóbb bántalmazó kapcsolatát elevenítette fel, most azonban cselhez folyamodott a siker érdekében - szúrta ki a Ripost.

Gáspár Evelinéknek egyszer már meggyűlt a baja a vendéglátójukkal, a műsorvezető és társa azonban rutinosabbnak bizonyult. Demcsákék először egy sofőrnek füllentettek arról, hogy a célállomáson lévő barátjuk veszélybe került, és az ő segítségére sietnek. A taktika sikeresnek bizonyult, szóval a későbbiekben is bedobták, hogy gyorsabban jussanak el a-ból b-be.

Demcsák a szálláskeresés során is bevetette a cselt. Azt lódította, hogy az indiai vendégszeretetről forgatnak épp dokumentumfilmet, amire természetesen nem mondhatott nemet a házigazda.

Legutóbb ismét egy taxisofőr volt az áldozat. A műsorvezető és társa, Kandász Andrea ugyanis úgy szálltak be a taxiba, hogy tudták, nem fogják kifizetni az út árát.

Szerintem ne szóljunk neki, hogy nincs pénzünk. Ha gond lesz, akkor odaadom a nyakláncomat. Az út nagyjából 8 ezer forint lenne a nyakláncom pedig 30 ezret ér

– ötletelt Demcsák Zsuzsa a taxiban.