Az Instagram manapság influenszerekkel van tele, Andika azonban teljesen más értékeket képvisel. Az 52 éves háziasszony profilja a szeretet jegyében működik. Eleinte csak viccnek szánta a fiókot, azonban miután feltöltötte első éneklős-táncolós videóját, megsokszorozódtak a követői. Ma már több, mint 24 ezren részesei a Szeretetkarikának.

Andikával még májusban készített riportot a 444.hu. A szeretettel teli háziasszony elmesélte, hogy betegsége miatt nehezen mozdul ki otthonából, követői azonban rengeteget segítettek neki, hogy kilábaljon a depresszióból. Azóta ott segít nekik, ahol tud, igyekszik mindenkinek visszaírni, és előfordult, hogy 12 órán át beszélgetett követőivel Insta-sztoriban, vagy ahogy ő nevezi, a karikában.

Szeretetkarika Andika a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is feltűnt, ahol szívmelengető produkciót hozott a színpadra. Nem volt terve továbbjutni, csupán jó hangulatot akart teremteni, ami hiánytalanul sikerült is neki. Egy tállal a kezében érkezett, amelyen csirkepörkölt és nokedli illatozott. Az általa készített fogást Pápai Joci elé tette, majd egy közös táncra invitálta a zsűrit, illetve a közönséget is.

Senki sem állt ellen, végül pedig az egész terem táncra perdült Andikának köszönhetően, aki a zsűri összes tagját megölelte és megcsókolta, majd elköszönt. A kulisszák mögött el is mondta, hogy imádja Pápai Jocit, és egy álma teljesült azzal, hogy megtáncoltathatta.