Dukai Regina Instagram-oldalára egy vízparti, fürdőruhás képet töltött fel, amin éppen olvas. Az influenszer hosszas kommentben fejti ki, mennyire nincs ideje a könyvekre, mivel általában a telefonját nyomkodja (munka miatt), ha pedig otthon van, inkább takarít. Éppen ezért nem is csoda, hogy néha több hónap kell neki, hogy elolvasson egy regényt. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sajnos nekem néha több hónap kell ahhoz, hogy kiolvassak egy-egy könyvet. Nem túl okos módon több időt fordítok sokszor a telefonom és a laptopom nyomkodására, ami többnyire munkáról szól vagy épp, ha itthon van egy kis időm, akkor takarítok, rendet rakok, de van, hogy több könyvet olvasok egyszerre. A hangulatomtól függ, hogy melyik könyv olvasását folytatom

- írja Instagram-oldalán. 

Majd bevallja, hogy amikor olvas, nehezen tud teljes mértékben a szövegre koncentrálni, iskolás korában is meggyűlt ezzel a baja. Majd azt is elárulta, most éppen melyik könyvet olvassa. 

Most már itthon vagyok, de a pár napos nyaralásom alatt az Öröm könyvét folytattam, ami a Dalai Láma és az emberjogi aktivista Desmond Tutu érsek egy hetes találkozásán folytatott beszélgetéseket foglalja össze. Ez a két fantasztikus Nobel-békedíjas spirituális vezető tele van hihetetlen humorral, bölcsességekkel melyek arról szólnak, hogy miként őrizhetjük meg az örömet életünkben és valójában mi az öröm. Tiszta szívből ajánlom nektek ezt a könyvet!

- taglalja Dukai Regina.

Az viszont már sajnos nem tudta kijelenteni, hogy letehetetlen a könyv, mert néha szünetet kell tartani az olvasásban, de ilyenkor már alig várja, hogy ismét folytathassa.